Capdevila, en una imatge d'arxiu. (Foto: RCDE)
Espanyol

Joan Capdevila renovarà amb l'Espanyol per una temporada més

L'Espanyol ha anunciat que ha arribat a un acord amb Capdevila perquè continuï a l'equip la temporada 2013-14. El contracte entre el club i el jugador estipulava que es podia allargar un any més si totes dues parts hi estaven d'acord, com ha estat el cas. L'entitat considera que el rendiment del defensa lleidatà aquesta temporada ha estat "molt positiu", i també en valora el compromís i la voluntat de continuar.

Actualitzat
El RCD Espanyol ha anunciat que ha arribat a un acord amb Joan Capdevila perquè continuï a l'equip la temporada 2013-14. El contracte entre el club i el jugador estipulava que es podia allargar un any més si totes dues parts hi estaven d'acord, com ha estat el cas.
 
L'Espanyol ha considerat que el rendiment del defensa lleidatà d'aquesta temporada ha estat "molt positiu" i també en valora el compromís amb l'entitat i la voluntat de continuar.

Capdevila és un home de la casa i pot continuar aportant molta experiència al conjunt blanc-i-blau. En el seu pas per la selecció espanyola, es va proclamar campió del món i d'Europa. El lateral esquerre va tornar a l'equip on es va formar l'estiu passat, procedent del Benfica portuguès.
Anar al contingut