Espanyol

Joan Capdevila: "No seguiré a l'Espanyol"

El lateral esquerre de l'Espanyol, Joan Capdevila, ha afirmat que després de finalitzar el seu contracte aquesta temporada no continuarà a l'Espanyol i s'ha mostrat molt agraït tant al club com a la gent que ha confiat en ell durant aquest temps.

Actualitzat

El lateral esquerre de l'Espanyol, Joan Capdevila, ha afirmat que després de finalitzar el seu contracte aquesta temporada no seguirà a l'Espanyol i s'ha mostrat molt agraït tant al club com a la gent que ha confiat en ell durant aquest temps. El futbolista, de 36 anys, ha comentat en una entrevista publicada en els mitjans de l'entitat que el seu adéu, diumenge contra l'Osasuna, va ser perfecte.

"No havia somiat amb un comiat així, molts familiars i amics eren al camp. Aquells cinc minuts són dels més especials en un estadi de Primera", ha explicat. Javier Aguirre, entrenador de l'Espanyol, el va alinear contra el conjunt vermell en l'últim tram del duel, un canvi gens habitual. "És una cosa que no n'havíem parlat durant la setmana i agraeixo el detall que va tenir. Mai l'oblidaré. Demostra que els tècnics són persones i tenen sentiments", ha insistit.

Capdevila no ha decidit encara què farà a partir del 30 de juny. "Ja tinc una edat. Tot s'acaba i en sóc conscient. Intentaré jugar en una altra lliga si tinc possibilitats de fer-ho, però ara mateix és parlar per parlar", ha confessat. El defensa, campió del món i de l'Eurocopa, ha destacat la importància de l'Espanyol en la seva carrera: "El meu pas pel club ha estat espectacular. No puc demanar més, mai hagués imaginat estar tant temps a Primera. M'agradaria que molts futbolistes de la cantera s'obrissin pas".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut