Espanyol

Joan Capdevila: "Aquest és el repte més important de la meva carrera"

Joan Capdevila ha assegurat que la seva segona etapa a l'Espanyol serà "el repte més important de la meva carrera. Als 34 anys, sé que se m'exigirà cada dia més i que tindré més responsabilitat, però em fa molta il·lusió".

Actualitzat
Joan Capdevila ha assegurat que la seva segona etapa a l'Espanyol serà "el repte més important de la meva carrera. Als 34 anys, sé que se m'exigirà més i que tindré més responsabilitat, però em fa molta il·lusió".

El lateral targarí, campió d'Europa i del món amb la selecció espanyola, torna al club amb què es va donar a conèixer. I ho fa amb "una il·lusió que creia que havia perdut".
Capdevila, que lluirà el dorsal 18, ha demanat un parell de setmanes per posar-se a to físicament: "darrerament m'he entrenat en solitari com he pogut i no estic al cent per cent".

Capdevila és el quart fitxatge de l'Espanyol i s'ha compromès per una temporada amb opció a una altra. El defensa urgellenc ha d'omplir a la plantilla el buit deixat per Dídac Vilà, que avui mateix ha concretat la seva cessió al València.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut