Joan Barreda celebra la seva victòria al podi (@joanbangbang88)
Ral·lis

Joan Barreda s'imposa amb mà de ferro al Gran Ral·li de la Xina

El pilot de Torreblanca s'ha adjudicat la victòria en les nou etapes disputades després de 3.974 quilòmetres de carrera, amb uns 1.600 quilòmetres d'especials, seguit pel català Armand Monleón

Actualitzat

Joan Barreda és el nou campió del Gran Ral·li de la Xina després de dominar amb mà de ferro els nou dies de cursa que ha durat aquesta competició, disputada a la regió de la Mongòlia Interior i part del desert del Gobi. Després de ser el pilot més ràpid en totes les jornades davant del català Armand Monleón, Barreda ha acabat aixecant el trofeu de vencedor en la cerimònia final que ha tingut lloc després de la petita especial de poc més d'un quilòmetre i mig a la localitat de Zuo Qi.  

Després de dominar amb la seva Honda els 3.974 quilòmetres de carrera, amb uns 1.600 quilòmetres d'especials, el pilot de Torreblanca ha sumat un nou triomf aquesta temporada, després de guanyar la Baixa Aragó, el mes de juliol, i la Vegas to Reno, al setembre.   

"Estic molt content de poder acabar la carrera. Hem finalitzat amb un xou que han preparat per tancar el ral·li. Ha estat com rodar en un circuit de cros", explica Barreda en declaracions que difon el seu equip.  "Hem pogut acabar bé i estic orgullós i satisfet de com ha anat tot l'equip durant aquests deu dies de cursa. Estem anant pel bon camí. Gràcies a tots els que ens han donat suport durant aquest temps", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut