Joachim Löw seguirà com a seleccionador alemany fins al 2016.
Futbol

Joachim Löw renova com a seleccionador alemany fins a l'Eurocopa del 2016

El seleccionador alemany, Joachim Löw, ha renovat el seu contracte amb la Federació Alemanya de Futbol (DFB) fins al 31 de juliol de 2016, és a dir, fins al final de l'Eurocopa de França.

Actualitzat

El seleccionador alemany, Joachim Löw, ha renovat el seu contracte amb la Federació Alemanya de Futbol (DFB) fins al 31 de juliol de 2016, és a dir, fins al final de l'Eurocopa de França. Així ho ha anunciat el president de la DFB, Wolfgang Niersbach, que ha indicat que el desig de continuar el treball amb Löw estava clar des de fa molt. "Estem convençuts de la seva feina", ha dit Niersbach en anunciar la renovació.

Löw, per la seva banda, ha agraït la confiança de l'equip i de la DFB i ha dit que veia la renovació com una expressió de l'estima que hi ha pel seu treball. "L'evolució d'aquest equip encara no està acabada, encara hi ha un potencial per explotar, per això volem seguir el camí que estem fent", ha dit Löw.

Löw va assumir el càrrec de seleccionador després del Mundial de 2006, com a successor de Jürgen Klinsmann, de qui havia estat assistent. Des de llavors, Alemanya només ha perdut tres partits oficials: dos contra Espanya, la final de l'Eurocopa de 2008 i la semifinal del Mundial de 2010, i un contra Itàlia, a la semifinal de l'Eurocopa de 2012.

Anar al contingut