Angoy en una imatge d'arxiu (www.ceeuropa.cat)
Angoy en una imatge d'arxiu (www.ceeuropa.cat)
Futbol

Jesús Mariano Angoy fa el salt a la Tercera Divisió com a entrenador de l'equip del seu fill Jesjua, el CD Morell

Angoy repeteix la història familiar. El seu gendre, Johan Cruyff, va tenir a les seves ordres, al FC Barcelona, el seu fill, Jordi Cruyff. I ara l'exporter del Barça serà l'entrenador del seu fill Jesjua

Actualitzat

El CD Morell, filial del Reus al grup 5 de la Tercera Divisió, ha presentat aquest divendres al matí Jesús Mariano Angoy com a nou entrenador en substitució del cessat Joan Antoni Pallarés. L'exporter del FC Barcelona, de 49 anys, substituirà el tècnic que l'any passat va aconseguir un ascens de categoria històric. L'equip encadena 9 partits seguits sense guanyar, amb 4 derrotes en els últims 4 compromisos, i 396 minuts sense fer un gol.

Angoy no estarà sol en el seu nou equip, ja que a la plantilla del Morell hi figura el davanter Jesjua Angoy Cruyff, un dels seus fills. Pel nou entrenador, amb experiència prèvia en els juvenils de l'Europa i l'Hospitalet, és la seva primera incursió a la Tercera Divisió. No tindrà gaire temps per implementar les seves idees, ja que el partit del seu debut és aquest dissabte contra el Gavà.

Anar al contingut