Jesús Imaz arriba al Llagostera procedent del Lleida Esportiu.
Jesús Imaz arriba al Llagostera procedent del Lleida Esportiu.
Futbol

Jesús Imaz i Sergio León reforcen l'atac del Llagostera, que tanca la renovació del porter Moragón

La Unió Esportiva Llagostera ha reforçat l'atac amb la incorporació de dos davanters, Jesús Imaz, procedent del Lleida Esportiu, i Sergio León, que arriba cedit per l'Elx Il·licità. A banda de reforçar l'atac, el Llagostera també ha anunciat la renovació del porter Moragón, peça bàsica de l'equip que va aconseguir l'històric ascens a la Lliga Adelante.

Actualitzat

La Unió Esportiva Llagostera continua confeccionant la plantilla de cara a la temporada del debut a la Segona A. Les dues últimes incorporacions del conjunt llagosterenc són la de dos davanters, Jesús Imaz, procedent del Lleida Esportiu, i que ha firmat per dues temporades, i Sergio León, que arriba cedit per l'Elx Il·licità.

Jesús Imaz, nascut el 1990 a Lleida, és un davanter molt hàbil amb les dues cames, bon rematador i també bon xutador en jugades d'estratègia mentre que Sergio León, nascut a la localitat de Palma del Río (Còrdova) el 1989, arriba al Llagostera després de marcar 12 gols a les files del filial de l'Elx la temporada passada.

Renovació del porter Moragón

A banda de reforçar l'atac amb aquestes dues incorporacions, el Llagostera també ha anunciat la renovació del porter Moragón, peça bàsica de l'equip que va aconseguir l'històric ascens a la Lliga Adelante. Moragón, que només es va perdre un partit de Lliga la temporada passada i es va convertir, per mèrits propis, en un dels millors porters de la categoria, seguirà lligat al projecte llagosterenc al costat dels també confirmats Aimar, Vallho, Tarradellas, Jordi López, Pitu, Enric Pi, Tito, Masó, Eloy Gila i Barnils.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut