Jessica Vall als 200 braça (EFE)
Natació

Jessica Vall aconsegueix, en els 200 braça, la seva segona mínima per poder participar als Mundials de natació de Budapest

La barcelonina ha aconseguit les mínimes mundialistes dels 100 i els 200 metres braça

La nadadora del Club Natació Sant Andreu, Jessica Vall, ha aconseguit aquest dimarts, en els Campionats d'Espanya, la seva segona mínima per als Mundials de l'especialitat d'aquest estiu a Budapest. Vall ha guanyat la medalla d'or dels 200 braça, nedant per sota del temps exigit, tant a la sèrie del matí com a la final de la tarda.

L'altra mínima de Jessica Vall per participar en els Mundials de Budapest correspon als 100 braça, prova on també es va emportar la medalla d'or, al mateix temps que va batre el rècord d'Espanya i va establir la millor marca mundial en la distància d'aquesta temporada.