Boateng, celebrant un gol amb Guardiola (Reuters)
Futbol

Jerome Boateng admet que va tenir una oferta del Barça, però que no la va estudiar en detall

El central alemany del Bayern de Munic admet que va rebre una proposta del club blaugrana, però que "no cal marxar al Barça per guanyar la Lliga de Campions"

Actualitzat

L'internacional alemany Jerome Boateng, sota les ordres de Pep Guardiola al Bayern de Munic, va admetre que, després del Mundial del 2014, va tenir una oferta del Barcelona que no va estudiar en detall tot i que la va veure com un honor per a ell.
"Quan un club com el Barcelona s'interessa per tu és un gran honor. No obstant això, no vaig estudiar en detall el tema", va dir el jugador en declaracions que publica la revista "Sport Bild".

"Avui en dia no hi ha cap necessitat de deixar el Bayern per anar-se'n al Barcelona si vols guanyar la Lliga de Campions", ha afegit Boateng, que juga com a defensa central i va ser titular de la selecció alemanya campiona del món al Brasil. Va arribar al Bayern el 2011 i té contracte amb el club bavarès fins al 2018. "M'agradaria quedar-me en aquest club molt de temps i acabar la meva carrera aquí després de guanyar molts títols", va dir Boateng. Fins ara, ha guanyat amb el Bayern dues vegades la Bundesliga i dues vegades la Copa d'Alemanya, a més de la Lliga de Campions i el Mundial de clubs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut