Futbol

Jérémy Mathieu: "El problema és que Luis Enrique no parlava gaire amb els jugadors"

El jugador francès, que s'enfrontarà amb el Barça dimecres, no s'ha mossegat la llengua per parlar del tècnic asturià en una entrevista al programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio

Actualitzat

Aquesta setmana torna la Lliga de Campions i el FC Barcelona viatja fins a Lisboa aquest dimecres per jugar a casa de l'Sporting de Portugal, a l'estadi José Alvalade. A les files de l'Sporting, hi milita el defensa francès Jérémy Mathieu, que les últimes tres temporades ha jugat de blaugrana.

L'exblaugrana, que no ho va passar gaire bé en el seu darrer any a Barcelona, no s'ha mossegat la llengua per parlar de Luis Enrique en una entrevista al programa "El club de la mitjanit", que s'emetrà aquesta nit per Esport3 i Catalunya Ràdio. "Vaig perdre la confiança a l'últim any, però així és el futbol. El problema és que Luis Enrique no parlava gaire amb els jugadors. No sabia què fer per jugar més. Vaig jugar molt els dos primers anys i no sé per què va canviar en l'últim, però així és el futbol", ha confessat.

Mathieu també ha explicat que moltes vegades la premsa el va assenyalar com el culpable en algunes derrotes i que va viure amb molta pressió l'úiltima temporada al Barça. "La premsa em va matar. L'últim any tenia molta pressió. Ho vaig viure contra la Juventus. Per mi, o guanyem tots o perdem tots", ha afirmat.

Per últim, el futbolista francès ha relatat com va ser la seva sortida del Barça aquest passat estiu: "Robert em va dir que no comptava amb mi. Vaig voler parlar amb Valverde. Li vaig trucar, però ell es pensava que volia marxar".

Els portuguesos, que diumenge van empatar a 1 a casa del Moreirense, són segons a la seva Lliga, a només dos punts del líder, el Porto. El seu objectiu és complicar les coses a un Barça que va guanyar la Juventus per 3-0 en el primer partit de Champions d'aquesta temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut