Bàsquet

Jeremy Lin canvia Nova York per Houston

El base de Harvard Jeremy Lin jugarà amb els Rockets les pròximes tres temporades després que els Knicks hagin decidit no igualar l'oferta de l'equip de Houston.

Actualitzat
El base format a la Universitat de Harvard Jeremy Lin jugarà amb els Rockets les pròximes tres temporades després que els Knicks hagin decidit no igualar l'oferta de l'equip de Houston.

Davant l'oferta de 25 milions de dòlars repartits en 3 anys que ha fet efectiva l'equip texà, els Knicks de Nova York han optat per deixar marxar Lin i confiar que els nous fitxatges Raymond Felton i Jason Kidd cobreixin amb garanties la posició de base.

Jeremy Lin va ser una de les revelacions de la temporada passada, quan va saltar a la fama gràcies a algunes actuacions espectaculars i una mitjana de 14,6 punts, 6,2 assistències i 3 rebots en 35 partits a les files novaiorqueses.

Es dóna la circumstància que Lin ja va ser jugador dels Rockets durant la pretemporada passada, però els tècnics de l'equip texà van decidir rescindir el seu contracte amb una fitxa de "tan sols" un milió d'euros.



Anar al contingut