Button tornarà a la competició al Circuit de Montmeló el pròxim 10 de maig (Reuters)
Fórmula 1

Jenson Button sí que acaba la Marató de Londres i ho fa amb un bon temps

Jenson Button, que només ha pogut acabar dues curses aquest any a la F1, va completar amb èxit la Marató de Londres, a 47 minuts del vencedor, el kenià Kipchoge

Xavi VegasActualitzat

Jenson Button, pilot de McLaren, va completar la marató de Londres que buscava recaptar diners per a la Investigació del Càncer al Regne Unit. Va poder oblidar-se de l'horrible cap de setmana a Bahrain, on va patir tres aturades al monoplaça, totes vinculades a avaries en el motor Honda, i amb prou feines va rodar en els entrenaments lliures i en la qualificació. Potser per això li van fer profit els 42 quilòmetres que va córrer a peu aquest diumenge, sense cotxe, sense casc, sense rodes ni res que tingués a veure amb la Fórmula 1.

Va finalitzar la marató amb un registre de 2 hores 52 minuts i 30 segons, tot i que la bona forma de Button no és cap secret ja que en el seu temps lliure és ben conegut que gaudeix de practicar triatló. L'anglès va participar en aquesta marató amb la seva dona Jessica Michibata, que la va completar en quatre hores i 15 minuts."Avui ha estat un dia dur. No obstant això, em va encantar la Marató de Londres i estic molt content amb el meu temps. Moltes gràcies a tots els espectadors que van venir a animar-nos, l'ambient ha estat increïble", va dir Button a través del seu compte de Twitter.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut