Jenson Button
Jenson Button tornarà a la Fórmula 1 per un dia (Reuters)
Motor

Jenson Button serà el substitut de Fernando Alonso al Gran Premi de Mònaco

El pilot britànic continua vinculat a McLaren i tornarà a la Fórmula 1 "per un dia" la temporada després d'haver-se retirat

Actualitzat

McLaren-Honda ha anunciat aquest divendres que els seus pilots per al Gran Premi de Mònaco de 2017 seran Stoffel Vandoorne i l'excampió del món Jenson Button.

Així, doncs, Button serà el suplent, "durant una sola carrera", de Fernando Alonso, que aquest cap de setmana disputarà les 500 Milles d'Indianapolis amb McLaren-Honda-Andretti.

"Estic encantat de tornar per disputar una cursa de Fórmula 1 i no podia pensar en un lloc millor per fer-ho que el gran premi del que considero la meva segona casa: Mònaco", ha dit Button en declaracions facilitades per l'escuderia.

"He guanyat la carrera abans, el 2009, i és un dels meus circuits favorits de tots els temps. És un circuit urbà complicat en què un bon pilot pot marcar les diferències. I, tot i que l'MCL32 no ha començat bé la temporada, crec que pot adaptar-se millor a Mònaco que als circuits més ràpids en què Fernando i Stoffel han corregut aquesta temporada ", ha afegit el pilot britànic.

"Soc conscient que, realment, no tenim possibilitats, però crec que tindrem l'oportunitat d'estar en els punts. Pel que fa a Fernando, no només espero que li vagi bé a Indianapolis, sinó també que en gaudeixi. Serà una gran experiència per a ell . És un excel·lent pilot, com tots sabem, i té molta experiència. Així que, tot i que les tècniques de conducció en una pista superràpida seran totalment noves per a ell, penso que aconseguirà familiaritzar-s'hi prou aviat. Diumenge a la tarda, després del Gran Premi de Mònaco, m'asseuré i ho veuré per televisió ", ha explicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut