Fórmula 1

Jenson Button (McLaren) fa el millor temps en les primeres proves de l'any de la F-1 sobre mullat

La segona jornada d'entrenaments de la temporada de F-1 s'ha fet sobre pista mullada, en part per la pluja i en part per mètodes no naturals. Jenson Button (McLaren) ha estat el més ràpid a la sessió matinal, mentre que Sebastian Vettel ha continuat tenint problemes amb el nou Red Bull. Räikkönen, de la seva banda, ha pogut rodar sense problemes amb el Ferrari.

Actualitzat

La segona jornada d'entrenaments de la temporada de F-1 ha tornat a ser estranya. Els equips estaven obligats a fer, almenys, un dia d'entrenaments sobre aigua per provar els pneumàtics estriats. Estava previst fer-lo divendres i ja hi havia una màquina preparada per regar la pista i fer la corresponent simulació. Com que el dia ha començat amb pluja, els equips han decidit canviar aquesta jornada "especial" i fer-la aquest dimecres. Un tractor amb una gran cisterna ha anat mullant la pista quan s'eixugava.

En aquestes condicions no hi ha hagut ni fets ni registres espectaculars. El més destacat de la jornada és que Sebastian Vettel ha continuat amb problemes i que al migdia només havia pogut completar vuit voltes amb el seu Red Bull. Jenson Button, que en la primera jornada no va poder posar en marxa el seu McLaren a causa d'un problema hidràulic, per fi ha pogut rodar i a les dues de la tarda havia marcat el milllor registre després de donar moltes voltes sense problemes. Jornada tranquila també per a Kimi Räikkönen, sense problemes rellevants en el seu Ferrari, tot i que l'equip no tenia massa ganes de rodar sobre pista amb aigua.

Mercedes ha tardat una mica en posar-se en marxa ja que els mecànics han passat tota la nit reparant el monoplaça amb el que es va accidentar Lewis Hamilton. Nico Rosberg ha agafat el relleu del pilot anglès i ràpidament ha començat a marcar bons temps amb molta regularitat. Hamilton, que ho seguia de prop, no creu que el seu sigui el millor cotxe, com diuen els rivals: "Només son especulacions. No es pot dir res perquè amb prou feines acabem de veure el cotxe". Els entrenaments continuaran aquesta tarda amb la incògnita de saber si els equips decideixen passar de pluja a sec. Si plou, però, no tindran cap més opció.

Els temps de la jornada (fins a les 14.00 h.)

1.- Jenson Button (McLaren) 1:27:556

2.- Sergio Pérez (Force India) 1:28:376

3.- Nico Rosberg (Mercedes) 1:32:932

4.- Valteri Bottas (Williams) 1:37:762

5.- Kimi Räikkönen (Ferrari) 1:38:272

6.- Sebastian Vettel (Red Bull) 1:38:320

7.- Esteban Gutiérrez (Sauber) 1:41:798

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut