Jenson Button parla amb un dels mecànics assegut en el McLaren que pilotarà en el GP de Mònaco (@F1)
Fórmula 1

Jenson Button desitja el "millor" a Alonso i espera tenir un McLaren competitiu en la seva reaparició en el GP de Mònaco

El pilot britànic torna a la Fórmula 1 per cobrir la baixa que ha deixat Fernando Alonso a McLaren en marxar a competir a les 500 Milles d'Indianapolis

Actualitzat

Jenson Button ha comparegut a la roda de premsa dels pilots prèvia als entrenaments lliures de dijous (en el cas del GP de Mònaco no es disputen en divendres perquè coincideix amb el dia de Santa Devota, la patrona del Principat).

El britànic, primer de tot, ha tingut paraules d'ànims per a Fernando Alonso: "He estat molts anys sent el seu company i molts anys competint contra ell. Li desitjo el millor. La cursa és una bogeria, la lluita és de roda contra roda".

En tot cas, Button no ha amagat que, tot i haver decidit retirar-se, el fet de tornar a asseure's davant d'un volant d'un Fórmula 1 el segueix motivant al màxim: "Estic molt emocionat i molt relaxat. No tinc pressió". De moment, pel poc que ha vist del seu monoplaça, el de McLaren confessa que no li falten motius per ser optimista: "El cotxe sembla que va funcionar prou bé a Barcelona i arribem a Mònaco amb algunes millores, pel què hauríem de ser raonablement competitius"

Anar al contingut