Futbol americà

Jen Welter es converteix en la primera dona que entrenarà un equip de l'NFL, els Arizona Cardinals

Als seus 37 anys, Welter acumula una llarga trajectòria vinculada al futbol americà, ja que durant 14 anys va jugar a la lliga femenina, a les files dels Dallas Diamonds

Actualitzat

Jen Welter és la dona de moda de l'esport nord-americà després de convertir-se en la nova entrenadora dels Arizona Cardinals, equip de l'NFL de futbol americà. Welter, que formarà part d'un equip tècnic integrat per set persones, ha fet història en ser la primera dona que agafa les regnes d'un equip professional de l'NFL.

Als seus 37 anys, Welter acumula una llarga trajectòria vinculada al futbol americà, ja que durant 14 anys va jugar a la lliga femenina a les files dels Dallas Diamonds. El mes de febrer de l'any passat, també es va convertir en la primer dona que dirigia un equip masculí professional de futbol americà, els Texas Revolution de la Indoor Football League, una primera etapa que l'ha permès arribar fins a l'NFL.

Welter segueix les passes de Becky Hammond, que a principis de juliol es va convertir en la primera dona de la història que entrenava un equip de l'NBA, concretament els San Antonio Spurs durant la lliga d'estiu.

Anar al contingut