Barça

Jémez: "Reconeixem la dificultat de guanyar el Barça, però no és impossible"

Paco Jémez, l'entrenador canari del Rayo, admet "la dificultat de vèncer el conjunt blaugrana, però no és impossible. Aquest equip té pocs punts febles, potser un d'ells són les jugades a pilota aturada. Saben dissimular els seus defectes amb la seva qualitat i la possessió de la bola". El precedent de la temporada passada és perquè els madrilenys tremolin: 0-7.

Actualitzat
Jémez intenta injectar optimisme al seu equip i a la seva afició davant d'un aquells partits que tothom dóna en principi per perduts: "Nosaltres hem d'estar convençuts però tots els equips del món perden partits. Per què no pot ser aquest dissabte el Barça? Som capaços de fer-los mal i tenim talent i orgull".

El tècnic del Rayo assegura que el seu equip continuarà amb la mateixa filosofia de joc, amb el seu estil ofensiu i que no canviarà res per enfrontar-se al líder: "Podria fer el plantejament del Celtic però em cauria la cara de vergonya quan em miressin els aficionats als ulls, perquè perdríem segur. De l'altra manera, en canvi, podem tenir alguna opció".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut