Javier Tebas en una imatge d'arxiu (EFE)
Javier Tebas en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Javier Tebas, president de la LFP, reconeix haver rebut queixes per la data del partit ajornat entre Celta i Reial Madrid

Amb un calendari totalment atapeït, la Lliga de Futbol Professional pensa programar el partit ajornat entre Celta i Reial Madrid enmig de les dues últimes jornades de Lliga, una decisió que pot condicionar el desenllaç de la competició

Actualitzat

El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, va confirmar a Bein Sports la data del partit de lliga ajornat entre Celta i Reial Madrid. Aquest es disputaria entre la penúltima i l'última jornada de la competició, molt probablement el dimecres 17 de maig.

El fet que tots dos equips encara disputin competició europea, la Lliga de Campions els blancs i la Lliga Europa els gallecs, fa molt difícil trobar dates lliures per a aquest partit, corresponent a la jornada 21 del campionat espanyol. Aquesta decisió, però, alteraria la pràctica habitual de les últimes temporades de jugar les dues últimes jornades de Lliga en horari unificat, per evitar que cap dels aspirants tingui avantatge coneixent els resultats dels rivals. En aquest cas, segons Tebas, s'unificaria només l'última.

Javier Tebas ha reconegut haver rebut queixes de clubs per aquesta decisió, però s'ha excusat dient que "no tenim un any de 400 dies o que no juguin el mundialet de clubs, perquè això ve del Mundial de Clubs, i un calendari carregat per culpa de competicions internacionals. Fa molts anys que la Lliga Espanyola és de 20 clubs, igual que la Premier i la italiana. Ara no ens poden donar les culpes per això".

La data del partit afavoreix ara mateix el Reial Madrid, ja que podria afrontar les dues últimes jornades amb la confiança de tenir aquesta mena de "comodí" entremig. I més si el Celta no es juga res a la Lliga. Si el Barça no vol que el seu rival tingui aquest avantatge, només pot esperar que Madrid i Celta quedin eliminats a Europa, i ben aviat. També hi hauria l'opció de jugar primer el partit ajornat, el cap de setmana del 13-14 de maig, i convertir la penúltima jornada en intersetmanal, però la Lliga no la contempla.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut