Futbol

Javier Tebas: "L'Atlètic de Madrid és el favorit per guanyar la Champions"

El president de la Lliga, reconegut aficionat del Reial Madrid, pronostica una final igualada, però creu que l'equip de Simeone parteix amb un mínim avantatge per aixecar el títol a Milà

Javier Tebas té un favorit per guanyar la Champions a Milà (EFE)

El president de la Lliga, Javier Tebas, creu que l'Atlètic de Madrid "és favorit" per a la final de la Lliga de Campions en la qual s'enfrontarà al Reial Madrid el pròxim 28 de maig a Milà "pel joc desplegat en semifinals i per la intensitat".
   
"La final la veig força igualada, però per joc desplegat en semifinals i per la intensitat, l'Atlètic de Madrid és favorit. Per a la Lliga espanyola és un èxit extraordinari el que està passant", ha explicat Tebas, reconegut aficionat del Reial Madrid.
      
Quan li han preguntat per l'afirmació feta pel tècnic del Manchester City, el xilè Manuel Pellegrini, que ha considerat que la lliga anglesa "és la més potent", Tebas ha respost que no creu que sigui la millor i ha defensat que cal equilibrar els resultats econòmics i els esportius.
   
"Si vol dir que és la més potent perquè és la que més factura té raó, això és un nombre matemàtic, però no crec que sigui la millor. Cal fer un equilibri entre els resultats econòmics i els esportius, i si fem aquesta ponderació en això l'espanyola és la millor del món. Però també li dic al senyor Pellegrini que d'aquí uns anys serem tant o més potents que la Premier", ha afirmat.
   
Davant el desenllaç de la Lliga i la dificultat ara mateix que a Espanya guanyi un club com ha fet el Leicester a Anglaterra, Tebas ha augurat també que d'aquí a dos o tres anys "hi haurà més equips disputant" el títol, gràcies als ingressos de la venda centralitzada dels drets audiovisuals.

    

NOTÍCIES RELACIONADES