Javier Saviola, en un entrenament del River Plate (Reuters)
Javier Saviola, en un entrenament del River Plate (Reuters)
Futbol

Javier Saviola: "M'imagino jugant la final contra el Barça i em resulta difícil explicar què sentiré"

El davanter argentí, actualment al River Plate, podria enfrontar-se amb els blaugranes en la final del mundial de clubs. "M'ho imagino i em resulta difícil explicar què sentiré", assegura el "Conejo" sobre el possible partit contra els catalans.

Pau RodríguezActualitzat

Javier Saviola ha explicat en una entrevista publicada al web de la FIFA que "el River és el club on vaig néixer i el Barça és el club europeu on millor em van tractar i on més feliç vaig ser". El "Conejo" ha fet aquestes declaracions arran d'un possible enfrontament entre els argentins i els catalans en la final del Mundial de clubs. Sobre aquest possible partit, Saviola ha reconegut que "m'ho imagino i em resulta difícil explicar què sentiré".

"Si pensem que són genis del futbol, ho passarem malament. Hem de fer que se sentin incòmodes, que no puguin tenir la confiança que necessiten", ha comentat el davanter respecte el possible enfrontament contra els blaugranes. Per a Saviola, jugar contra els catalans i guanyar el Mundial de clubs seria "un gran colofó per la meva carrera". "Òbviament, ells se sentiran superiors, seran els candidats, però hem de saber que ja han perdut partits", ha afegit l'argentí.

El Barça va pagar el 2001 al River Plate gairebé 36 milions d'euros pel davanter. El "Conejo" va portar la samarreta blaugrana fins al 2004, quan va marxar cedit al Mònaco. Després d'un nou préstec, aquesta vegada al Sevilla, Saviola va disputar la seva última temporada amb el Barça el 2006. Des d'aleshores, l'atacant va jugar amb el Reial Madrid, el Benfica, el Màlaga, l'Olympiacos i l'Hellas Verona abans de tornar aquest estiu al River. En 13 partits de lliga argentina, Saviola encara no ha aconseguit marcar cap gol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut