Mascherano durant el partit contra l'Alabès
Mascherano durant el partit contra l'Alabès
Barça

Javier Mascherano rep l'alta i entra en la convocatòria del FC Barcelona per al partit contra l'Sporting

El migcampista és l'única novetat per disputar el partit de Lliga de la jornada 25 contra l'Sporting. Com Mascherano, també ha rebut l'alta mèdica Arda Turan, però no ha entrat en la convocatòria.

Actualitzat

Javier Mascherano és la gran novetat en la convocatòria de l'entrenador Luis Enrique Martínez per al partit d'aquest vespre en la Lliga contra l'Sporting. Javier Mascherano, que es va fer una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra, podrà comptar per a una possible alineació de Luis Enrique.

Com Mascherano, Arda Turan també ha rebut l'alta mèdica, però no figura en la llista de convocats de Luis Enrique. Tampoc no hi són el porter Jordi Masip, per decisió tècnica, ni els dos jugadors que continuen lesionats, Aleix Vidal i Jérémy Mathieu. Els blaugranes necessiten els tres punts per posar pressió al Reial Madrid, que juga més tard. L'Sporting, que es troba a la zona de descens, és un rival teòricament assequible, però el tècnic barcelonista no se'n refia. En cas de victòria, el Barça es col·locaria momentàniament líder.

La llista de divuit jugadors la integren: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr., Rafinha, Mascherano, Paco Alcàcer , Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut