Luis Enrique felicita Mascherano, després de sortir escollit quart capità (EFE)
Barça

Javier Mascherano és escollit quart capità del FC Barcelona

El defensa argentí ha estat triat pels seus companys com a quart capità del FC Barcelona, després de la sortida de Xavi del club

Jaume CabeceransActualitzat

Javier Mascherano ha estat escollit durant la sessió d'entrenaments d'aquest matí quart capità de l'equip. El central argentí ha quedat per davant de Gerard Piqué en les votacions de la plantilla per ser un dels líders del Barça.

Amb la sortida de Xavi del club, Iniesta va passar a ser el primer capità, Messi el segon i Busquets el tercer, amb què va quedar una vacant lliure. Després de la tornada de Claudio Bravo de les vacances, la plantilla al complet ha fet les votacions aquest dimarts. Tots els jugadors han escrit en un paper la seva decisió, i l'argentí ha estat l'escollit.

Al conèixer el veredicte de les votacions, els jugadors i l'"staff" tècnic s'han acostat a Mascherano per ovacionar-lo i aplaudir-lo. Luis Enrique ha reconegut més endavant en roda de premsa que està "molt content" per la decisió presa pels jugadors, però ha recordat que "hi ha jugadors que, sense ser capitans, tenen pes, veu i vot en el vestuari".

 

Anar al contingut