Marc Márquez i Valentino Rossi, en un moment de la cursa del diumenge (Reuters)
Motor

Javier Alonso: "No creiem que hi hagi una puntada de peu de Rossi a Márquez"

Un dels tres directors de cursa explica el càstig al pilot italià després de l'incident que va acabar amb el vigent campió de MotoGP per terra

Actualitzat

Javier Alonso, director general de Dorna Sports, l'empresa que organitza el Campionat del Món de motociclisme, va explicar el veredicte arran del greu incident que va involucrar Valentino Rossi i Marc Márquez a la setena volta del Gran Premi de Malàisia.

"Amb totes les imatges que hem vist només apreciem que Valentino allarga la traçada per intentar treure Márquez de la pista, Marc gira la moto cap a la de Valentino i aleshores és quan Rossi es mou, però el que fa no és una puntada de peu. No entenem l'actitud de Márquez anant amb el ganivet a la boca pel tercer lloc", ha comentat en una entrevista concedida a la Cadena COPE.

Alonso és un dels tres directors de cursa, que són els que van decidir sancionar Rossi amb la pèrdua de tres punts del carnet i la última posició en l'engraellat de sortida en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

"En Marc no fa res il·legal, però porta la situació a un límit que té poc sentit, i per això Rossi fa el que fa. De tota manera, no és justificable. Creiem que hi ha culpabilitat de Rossi, però no creiem que impliqui una sanció més gran", conclou       

Anar al contingut