Javi López torna a la llista després de complir un partit de sanció (Foto: EFE)
Espanyol

Javier Aguirre recupera Javi López i Víctor Sánchez per a la visita de l'Espanyol a San Mamés

L'Espanyol ja és a Bilbao amb les novetats de Javi López i Víctor Sánchez, que tornen a l'equip després de complir partits de sanció. L'equip s'entrenarà a Lezama a les 12 i quedaran concentrats a l'espera del partit que jugaran aquest diumenge a San Mamés contra l'Athletic Club.

Actualitzat
L'Espanyol ja és a Bilbao amb les novetats de Javi López i Víctor Sánchez, que tornen a l'equip després de complir partits de sanció. L'equip s'entrenarà a Lezama a les 12 i quedaran concentrats a l'espera del partit que jugaran aquest diumenge a San Mamés (19 h) contra l'Athletic Club.

Javier Aguirre ha convocat 18 jugadors de cara al partit que l'Espanyol jugarà aquest diumenge davant l'Athletic Club a San Mamés. El tècnic mexicà recupera per a aquest matx Javi López i Víctor Sánchez, baixes davant el Llevant per sanció, però, per contra, perd Raúl Baena, que haurà de complir un partit de sanció. Per la seva banda, Sergio Tejera no viatja a Bilbao per decisió tècnica.

En l'entrenament d'aquest divendres ja s'hi ha incorporat el mexicà Héctor Moreno, l'últim jugador que s'ha unit al grup després dels partits de seleccions d'aquesta setmana.  L'expedició blanc-i-blava sortirà a primera hora de dissabte cap a Bilbao i després es desplaçarà fins a Lezama per completar l'última sessió preparatòria prèvia al partit. L'expedició espanyolista tornarà dilluns d'hora a Barcelona i després s'entrenarà a l'Estadi de Cornellà-el Prat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut