Bàsquet

Javi Rodríguez renova per dues temporades amb l'Assignia Manresa

El base gallec Javi Rodríguez ha renovat el seu contracte amb l'Assignia Manresa per dues temporades més. Javi Rodríguez és el timó de l'equip des que va arribar per redirigir la nau manresana a la LEB, la temporada 2006-07, fins la temporada passada, quan va acabar sent el màxim assistent de la Lliga Endesa, amb 6,2 passades de cistella per partit. Amb aquesta renovació, Javi Rodríguez tornarà a formar parella de bases amb Álex Hernández i completa el joc exterior de l'Assignia per la temporada 2012-13.

Actualitzat
El base gallec Javi Rodríguez ha renovat el seu contracte amb l'Assignia Manresa per dues temporades més. Javi Rodríguez és el timó de l'equip des que va arribar per redirigir la nau manresana a la LEB, la temporada 2006-07, fins a la temporada passada, quan va acabar sent el màxim assistent de la Lliga Endesa, amb 6,2 passades de cistella per partit.

Amb aquesta renovació, Javi Rodríguez tornarà a formar parella de bases amb Álex Hernández i completa el joc exterior de l'Assignia per la temporada 2012-13.
Anar al contingut