L'equip guanyador del partit de l'entrenament d'aquest dijous (@RCDEspanyol)
Espanyol

Javi López s'incorpora a l'últim entrenament de la setmana de l'Espanyol

La plantilla s'entrena per últim cop aquesta setmana, abans dels tres dies de festa que els ha donat Quique Sánchez Flores

Actualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dijous per últim cop aquesta setmana, ja que Quique Sánchez Flores ha donat als jugadors tres dies de festa. La principal novetat de la sessió ha estat la incorporació de Javi López, que es va perdre el partit de la setmana passada contra el Betis per culpa d'un trencament fibril·lar de grau 1 a l'abductor de la cama dreta.

Per la seva banda, Leo Baptistao, que en l'entrenament d'ahir es va fer una lleu contractura a la fàscia lata de la cuixa esquerra, no s'ha exercitat amb la resta de la plantilla.

Sergio Sánchez, que es va incorporar a l'Espanyol en la recta final del mercat d'hivern, últimament no entra en els plans del tècnic blanc-i-blau. Tot i així, el del planter defensa la tasca de l'entrenador al davant de l'equip. El mateix jugador ha declarat que "és impossible penedir-se de venir a l'Espanyol. Ho tornaria a fer una i mil vegades".

Per acabar la sessió, els jugadors han fet un partit entre ells, en el qual s'ha pogut percebre un bon ambient de treball.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut