Espanyol

Javi López: "Si volem fer una gran temporada, ens hem de fer forts a casa"

El capità de l'Espanyol, que ja està a disposició de Quique Sánchez Flores per al pròxim partit de lliga a Anoeta, considera clau fer de Cornellà - el Prat un fortí i puntuar als desplaçaments per aspirar a una gran temporada

Actualitzat

L'Espanyol té aquest any una de les plantilles més nombroses dels últims anys, amb 25 jugadors. La gran competència en cada posició genera aspectes positius, però també de negatius: d'una banda, augmenta l'exigència entre els jugadors, però també n'hi haurà que tindran pocs minuts.

La posició de lateral dret és de les més problemàtiques, en aquest sentit. Fins a quatre jugadors ja han jugat de titulars en aquesta posició des que va començar la Lliga. Javi López, Víctor Sánchez, Marc Navarro i Sergio Sánchez. I encara s'ha d'afegir Hernán Pérez, que va fer de lateral accidental en un partit. La competència és màxima en aquest cantó de la defensa, a diferència de l'altre lateral, on Aaron Martín és amo i senyor i només Dídac Vilà pot pendre-li el lloc.

Al lateral dret, a més, tres dels futbolistes que han jugat en aquesta posició han hagut de deixar el lloc en algun moment per culpa de les lesions. I qui acaba de sortir d'una lesió és Javi López, que ja està a disposició de Quique Sánchez Flores per jugar a Anoeta. L'andalús reconeix que mai havia tingut tanta competència al seu lloc. El capità de l'Espanyol també considera clau fer de Cornellà-el Prat un fortí i puntuar als desplaçaments per aspirar a una gran temporada.

Un altre dels laterals drets, el jove de Badalona Marc Navarro, que va irrompre amb força el mes de gener de la temporada passada, i a qui les lesions no han acabat de respectar, és conscient que haurà d'esforçar-se de valent si vol fer-se un lloc a l'equip.

Per cert, un dels quatre laterals, Víctor Sánchez, s'ha incorporat aquest dijous a la dinàmica del primer equip després de superar una lesió de grau 1 al bessó de la cama esquerra, que li ha impedit disputar els últims partits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut