Espanyol

Javi López: "Sempre donem un missatge d'ambició, d'il·lusió i de seguir creixent"

El capità blanc-i-blau ha assegurat que l'equip ha d'anar "pas pas", però que aspiren a fer "grans coses".

Actualitzat

L'Espanyol encadena tres partits seguits sense conèixer la derrota i Javi López, un dels capitans de l'equip, ha explicat en roda de premsa que volen seguir en aquesta dinàmica tan positiva en el partit que els enfrontarà amb l'Osca diumenge:

"Cada setmana ens la prenem molt seriosament. Som conscients que encara no hem guanyat fora, però sabem també que ens trobarem un rival molt difícil que amb el canvi de tècnic intentarà mostrar la seva millor versió. Serà un duel de molta intensitat i haurem de fer les coses bé si volem emportar-nos els tres punts."

El conjunt entrenat per Rubi, tot i haver sumat 14 punts en aquest inici de curs, no ha aconseguit guanyar en cap dels quatre desplaçaments que ha fet fins al moment. El capità blanc-i-blau ha explicat que l'equip sempre dona un missatge "d'ambició i d'il·lusió per seguir creixent i millorant", però ha assegurat que caldrà "anar pas a pas" i prendre's molt seriosament tots els compromisos per "aspirar a fer grans coses".

A més, Javi López també ha valorat el resultat del sorteig de la Copa del Rei que ha tingut lloc aquest matí, en què l'Espanyol ha quedat emparellat amb el Cadis en el duel de setzens de final:

"És un rival que no ha començat bé la temporada, però que té grans jugadors. Té un camp difícil amb gent que en aquest tipus de duels s'animen, i segur que serà un duel bonic."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut