Javi López confia a treure un bon resultat al Vicente Calderón (rcdespanyol.com)
Espanyol

Javi López: "Per guanyar al Calderón necessitem un partit gairebé perfecte"

El capità de l'Espanyol reconeix que per tenir opcions de guanyar al camp de l'Atlètic de Madrid hauran de fer un partit perfecte i s'ha mostrat convençut de les possibilitats de treure un bon resultat

Actualitzat
El capità de l'Espanyol Javi López ha assegurat avui que per guanyar al Vicente Calderón (dissabte a les 18.15 hores) necessiten "un partit gairebé perfecte" per la fortalesa de l'Atlètic de Madrid al seu estadi.
   
Després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el jugador andalús s'ha mostrat, no obstant això, convençut de les possibilitats de l'Espanyol en la cita de dissabte. "És un dels equips menys golejats d'Europa a casa seva i coneixem  la seva intensitat. Però si mantenim el nostre nivell i fem el que ens demana el míster, tenim moltes opcions", ha assegurat.

La clau del xoc "és igualar la seva intensitat, és primordial", ha assegurat Javi López, que ha advertit que davant l'"urpa" dels seus rivals hauran de "cometre els mínims errors possibles". En aquest sentit, el jugador blanc-i-blau ha assenyalat que el partit "pot ser similar al de San Mamés perquè són equips que batallen molt".
   
Javi López, d'una altra banda, ha destacat la importància del davanter francès Antoine Griezmann, un dels jugadors més en forma de l'Atlètic. "Influeix molt en el joc del seu equip. Els seus companys juguen per on és ell. Si cau a banda, és molt ràpid i té molta presència", ha explicat.
   
El capità de l'Espanyol també ha agraït les paraules del seu company Anaitz Arbilla, que abans de Javi López ocupava el lateral dret, que ha exalçat el paper de l'andalús en els últims xocs. "Li vull donar les gràcies. A més, és per felicitar-lo després que hagi jugat amb molèsties", ha comentat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut