Javi López, en la roda de premsa d'aquest dimarts (www.rcdespanyol.com)
Futbol

Javi López obre la porta que Sergio García es converteixi en capità de l'Espanyol

El capità blanc-i-blau ha valorat les cares noves de l'equip i les ganes de millorar

Actualitzat

Javi López, capità del RCD Espanyol, ha passat aquest dimarts per la sala de premsa per primera vegada des de la temporada passada i ha obert la porta que el retornat Sergio García es converteixi en capità blanc-i-blau: "Ara mateix som dos capitans, i queden dos espais lliures, és una cosa que s'ha de parlar al vestuari".

El defensa ha explicat que confia a complir les expectatives generades per l'equip i que espera "millorar" la temporada passada.

En la primera setmana d'entrenaments, el lateral andalús ha fet una valoració inicial de la situació de l'equip: "Després de les vacances, sempre arribes amb les il·lusions renovades. Els nois més joves tenen ganes, se'ls nota la il·lusió d'estar a l'equip i les ganes de fer una gran temporada".

D'altra banda, Javi López ha destacat el canvi de nivell del club: "Ara ja no és que el club no tingui la necessitat de vendre, sinó que pots millorar els contractes dels jugadors. A dia d'avui, ningú vol marxar de l'Espayol, i fins i tot quan parles amb excompanys et diuen que els agradaria tornar. Estem a un grandíssim club, que sedueix molt, i més amb aquest projecte tan seriós".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut