Javi López (Foto: @rcdespanyol)
Javi López (Foto: @rcdespanyol)
Espanyol

Javi López: "Ni en deu vides tornaria a l'Espanyol tot el que m'ha donat"

El capità de l'Espanyol ha dit després de firmar la renovació del seu contracte que el seu somni es retirar-se al club

Actualitzat

Javi López, el capità de l'Espanyol,  ha afirmat que "ni en deu vides tornaria a l'Espanyol tot el que m'ha donat". L'andalús, de 31 anys, ha firmat aquest dimecres la renovació del seu contracte amb el club blanc-i-blau fins a l'any 2019, amb opció a una temporada més.

López ha explicat que "el meu primer somni és retirar-me aquí, però abans està aixecar un títol amb l'Espanyol. No hi hauria res més bonic". El lateral dret va arribar al club la temporada 2007-08, procedent del filial del Betis. Després de passar pel B, va debutar a Primera Divisió el 6 d'octubre del 2009, contra el Vila-real. Des de llavors, ha disputat 210 partits oficials.

El cos tècnic i els companys el consideren peça clau, tot i que el seu protagonisme a la gespa ha disminuït últimament. En aquest sentit, als crítics amb la seva renovació els ha dit que "e el futbol sempre es generen opinions. La meva filosofia a la vida sempre ha estat treball, treball i treball".

El conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, ha explicat que la temporada opcional del contracte de Javi López dependrà del seu rendiment individual. Haurà de disputar un mínim de 20 partits amb 45 minuts per matx. La seva clàusula de rescissió és de 20 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut