Espanyol

Javi López: "L'ambient ara és més positiu"

El capità de l'Espanyol admet que l'equip "ha canviat el xip" després de la destitució de Quique Sánchez Flores i la victòria a Montilivi

Actualitzat

Els somriures han tornat a l'Espanyol arran del triomf contra el Girona (0-2). Una bona mostra d'això era el bon ambient que hi havia a l'estand que el club instal·la sempre per Sant Jordi a la rambla de Catalunya, amb presència de nombrosos directius de l'entitat i de jugadors amb pes específic.

Un d'ells, el capità Javi López, ha fet una valoració del moment actual de l'equip, amb la recent destitució de Quique Sánchez Flores, substituït a la banqueta per David Gallego.

"No sé si era necessari un relleu a la banqueta, però l'equip ha canviat de xip. Ahir vam tenir un resultat molt positiu, que era el que volíem. Li desitgem molta sort al tècnic anterior, i el nou ha arribat amb molta il·lusió i entusiasme. Ara l'ambient és més positiu", ha admès López.

"Els derbis sempre són diferents, vam tenir la sort que va caure a la nostra banda. I vam fer molt perquè així fos. El Girona és un rival molt difícil i vam demostrar que podem competir en qualsevol camp. Ara, cal acabar la temporada de la millor manera possible", ha comentat.   

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut