Els jugadors de l'Espanyol han preparat el partit contra l'Alabès d'aquest dissabte a la Ciutat Esportiva (@RCDEspanyol)
Espanyol

Javi Fuego, sancionat, i José Antonio Reyes, lesionat, no participen en l'entrenament de l'Espanyol

Els blanc-i-blaus preparen amb intensitat el duel contra l'Alabès del proper dissabte al migdia

Actualitzat

Setmana molt intensa a la Lliga, amb tres partits en poc més d'una setmana, els equips de la Primera Divisió no tenen marge per al descans i és que més enllà d'un calendari molt carregat només queden vuit jornades perquè s'acabi la competició i tots els partits es converteixen en un examen més o menys dur depenent de les aspiracions de cadascú.

En el cas de l'Espanyol, tot i que l'objectiu no és acabar en posicions europees -tal com va recordar Quique Sánchez Flores després de la desfeta de San Mamés- els blanc-i-blaus tenen una nova oportunitat, aquest dissabte davant de l'Alabès (a les 13.00), per mantenir viva l'aspiració i seguir somiant.

Per tant, l'equació calendari atapeït més somni europeu només pot tenir un resultat: Setmana intensa d'entrenaments per plantar cara, amb totes les armes, a un rival que voldrà llepar-se les ferides amb una victòria al RCDE Stadium després de la derrota encaixada contra l'Osasuna a Mendizorrotza aquest dimecres.

Quique Sánchez Flores recupera Gerard Moreno, que ja ha complert el cicle de targetes i que de ben segur que s'esforçarà, encara una mica més, per marcar un gol i dedicar-lo a la seva filla que ha arribat al món aquesta setmana.

En el capítol de les absències, ni Javi Fuego, que no podrà jugar dissabte contra l'Alabès per sanció; ni José Antonio Reyes, encara recuperant-se de la tendinitis rotuliana al genoll dret, s'han exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Anar al contingut