Handbol

Jaume Fort guanya les eleccions a la presidència de la Federació Catalana d'Handbol

L'exporter internacional s'ha imposat a Josep Puigrodon per 52 vots a 43 en els comicis fets aquest dissabte
Jaume Fort és el nou president de la Federació Catalana d'Handbol

Jaume Fort és el nou president de la Federació Catalana d'Handbol

Jaume Fort és el nou president de la Federació Catalana d'Handbol en haver-se proclamat de les eleccions fetes aquest dissabte a tot Catalunya. Ha superat per 52 vots a 43 l'altre candidat, Josep Puigrodon.

Amb una candidatura sota el lema "Handbol som tots", Fort, de 50 anys, ha estat vinculat a l'handbol en tots els vessants, com a jugador, des de la base passant per totes les categories, i fins a ser professional i internacional amb la selecció espanyola. També s'ha dedicat a la representació de jugadors; ha esta president de l'Associació de Jugadors d'Handbol (AJBM) i president fundador del Sindicat Europeu de Jugadors d'Handbol (EHPU). Llicenciat en Filologia Anglesa, també té experiència en l'àmbit de l'administració local: va ser regidor d'esports i tinent alcalde de Cardedeu, la seva localitat natal, entre 2007 i 2012.

La seva carrera esportiva va ser intensa durant gairebé dues dècades. Va jugar al Cardedeu, al Granollers, a l'Alzira Avidesa, al Cantàbria, al Lemgo, al Frisch auf Göppingen i al Ciudad Real. Amb la selecció espanyola, va guanyar la plata en el Campionat d'Europa del 1996 i el bronze olímpic d'Atlanta 1996.