Jaume Fort és el nou president de la Federació Catalana d'Handbol
Jaume Fort és el nou president de la Federació Catalana d'Handbol
Handbol

Jaume Fort guanya les eleccions a la presidència de la Federació Catalana d'Handbol

L'exporter internacional s'ha imposat a Josep Puigrodon per 52 vots a 43 en els comicis fets aquest dissabte

Actualitzat

Jaume Fort és el nou president de la Federació Catalana d'Handbol en haver-se proclamat de les eleccions fetes aquest dissabte a tot Catalunya. Ha superat per 52 vots a 43 l'altre candidat, Josep Puigrodon.

Amb una candidatura sota el lema "Handbol som tots", Fort, de 50 anys, ha estat vinculat a l'handbol en tots els vessants, com a jugador, des de la base passant per totes les categories, i fins a ser professional i internacional amb la selecció espanyola. També s'ha dedicat a la representació de jugadors; ha esta president de l'Associació de Jugadors d'Handbol (AJBM) i president fundador del Sindicat Europeu de Jugadors d'Handbol (EHPU). Llicenciat en Filologia Anglesa, també té experiència en l'àmbit de l'administració local: va ser regidor d'esports i tinent alcalde de Cardedeu, la seva localitat natal, entre 2007 i 2012.

La seva carrera esportiva va ser intensa durant gairebé dues dècades. Va jugar al Cardedeu, al Granollers, a l'Alzira Avidesa, al Cantàbria, al Lemgo, al Frisch auf Göppingen i al Ciudad Real. Amb la selecció espanyola, va guanyar la plata en el Campionat d'Europa del 1996 i el bronze olímpic d'Atlanta 1996.

Anar al contingut