Fórmula 1

Jaume Alguersuari trepitja l'asfalt del Circuit d'Hungaroring, on debutarà en la Fórmula 1

Jaume Alguersuari ja és al Circuit d'Hungaroring, on aquest cap de setmana farà història en la Fórmula 1. L'home més jove de la història de la Fórmula 1 pujarà divendres per primera vegada al Toro Rosso que conduirà en el primer gran premi de la seva vida. La seva arribada al traçat hongarès, on ha conversat amb els membres de l'equip italià, ha aixecat una gran expectació. El català vivia els seus primers minuts com a pilot oficial en ple circ. Només arribar al circuit, ha passat pel "motor home" de l'equip, on ha pogut parlar ja amb membres de l'escuderia sobre detalls tècnics del monoplaça que conduirà. Després, Alguersuari ha passat la revisió mèdica obligatòria per als pilots debutants.

Actualitzat
Tenia una plaça de pàrquing reservada al seu nom, però no... Jaume Alguersuari, a quarts d'onze i procedent d'Itàlia, ha arribat a Hongria acompanyat dels caps de Toro Rosso. Directament cap al quarter general de l'equip al pàdoc, on s'ha tancat una bona estona i ha rebut, per cert, la visita de Fernando Alonso.

Següent punt de l'agenda. Recórrer tot el "pittlane" en direcció a l'hospital del circuit. La Federació Internacional obliga tots els debutants a fer-se una revisió mèdica abans de pujar al cotxe. Tot en ordre però encara més feina, ara ja vestit de pilot. Dins del cotxe, és hora de prendre mides, per exemple amb els retrovisors i també amb el casc. I una pràctica importantíssima: saber treure i posar el volant per poder baixar del cotxe en cas d'emergència.

Un matí tan atapeït ha fet impossible que Alguersuari pogués atendre els periodiestes. Ho farà aquesta tarda. Alonso per la seva part, ha trencat la norma i ha desafiat l'alta temperatura per fer la volta a peu al circuit. Estrany, perquè aquest any no la feia mai.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut