Fórmula 1

Jaume Alguersuari serà el cinquè pilot dels cotxes de Red Bull i Toro Rosso

El Mundial de la Fórmula 1 ja té un altre pilot reserva de casa nostra. Jaume Alguersuari, amb només 19 anys, serà el cinquè pilot dels cotxes de Red Bull i Toro Rosso, equips germans que han confiat en el barceloní per posar a punt els seus monoplaces. Alguersuari, vigent campió de la F3 britànica i que aquesta temporada està corrent les World Series, ja fa anys que té la confiança de Red Bull. De fet aquestes últimes setmanes el pilot ja ha provat les noves aerodinàmiques del cotxe de Sebastian Vettel, amb què l'alemany s'ha situat segon del Mundial, darrere de Jenson Button.

Actualitzat
Durant les últimes setmanes, el jove Jaume Alguersuari ha estat treballant a la seu de l'equip Red Bull, preparant i posant a punt l'aerodinàmica de Sebastian Vettel, una feina dura que ara es veu recompensada.

Brendon Hartley, que fins ara ocupava el lloc de pilot reserva, semblava que seria el futur pilot a pujar a un Toro Rosso, però l'escuderia ha decidit que de moment s'ha de centrar en l'Europa F3 Series, campionat en el qual participa.

A partir d'ara, el jove pilot català compartirà durant tot el cap de setmana de Gran Premi les activitats i reunions amb els pilots.

Un pas més cap al somni de debutar a la Fórmula 1, que es podria veure precipitat si els rumors que apunten que Sébastien Bourdais no acabarà la temporada són certs.
Anar al contingut