Fórmula 1

Jaume Alguersuari dóna bones sensacions en la seva estrena i Hamilton fa el millor temps als lliures del GP d'Hongria

Jaume Alguersuari ho té molt clar: la consigna és no fer errors. Tant se valen els cronos. Necessita acumular voltes amb el seu Toro Rosso intacte per anar sumant experiència. Amb aquesta premissa, el seu debut a la Fórmula 1 en el Gran Premi d'Hongria està sent força esperançador, tot i que de moment té el pitjor temps de la graella. A veure què passa aquest dissabte en la segona sessió de lliures, a les 11 h, i en els classificatoris de les 14 h. Totes dues sèries es podran veure en directe per TV3 i elsesports.cat.

Actualitzat
El somni de Jaume Alguersuari ha començat aquest divendres al circuit d'Hungaroring. El pilot català està fent història en el Gran Premi d'Hongria i es convertirà en el debutant més jove de la història de la Fórmula 1, amb només 19 anys. De moment, Alguersuari ha completat la primera jornada amb la seva nova escuderia, Toro Rosso.

En la primera sessió de lliures del GP d'Hongria, el català de Toro Rosso ha acabat últim, amb el vintè millor temps, però a només dues dècimes del seu company d'equip, Sébastien Buemi. A la segona tanda, Alguersuari també ha acabat vintè però ha acumulat una experiència fonamental de cara a les pròximes curses. El millor temps de la sessió ha estat per a Lewis Hamilton. Fernando Alonso ha estat dotzè.

Bones sensacions

Com es preveia, el pilot català ha acusat la seva inexperiència al volant d'un Fórmula 1 i ha fet el vintè i últim temps de la graella. Tot i això, la primera presa de contacte d'Alguersuari ha estat d'allò més prometedora. El català s'ha quedat a només dues dècimes del registre del seu company d'equip, Sébastien Buemi, i a menys de dos segons del millor temps, fet pel finlandès Heikki Kovalainen.

En la segona tanda de lliures, Alguersuari novament ha tancat la classificació en la posició número 20, just darrere del seu company d'escuderia. El barceloní s'ha clavat una altra pallissa amb 40 voltes més per guanyar quilòmetres i experiència. Aquest dissabte, en directe per TV3, els últims lliures i la sessió de qualificació d'aquest Gran Premi d'Hongria.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut