Barça

Jasper Cillessen: "Vull ser el millor porter del Barça"

El porter holandès ja s'ha estrenat en l'entrenament de l'equip per preparar la segona jornada de lliga, d'aquest diumenge, a les 20.15, contra l'Athletic Club. Ha assegurat en roda de premsa que jugar amb el Barça és un somni fet realitat i que intentarà "estar al nivell" de Ter Stegen

Actualitzat

El FC Barcelona ha presentat en societat el seu nou porter, l'internacional holandès Jasper Cillessen, que ja s'ha entrenat amb el primer equip del FC Barcelona, per preparar el partit d'aquest diumenge contra l'Athletic. El club blaugrana ha fitxat l'internacional per a les cinc pròximes temporades, en substitució del xilè Claudio Bravo, que marxa al Manchester City de Guardiola.

El nou porter blaugrana ha parlat en roda de premsa sobre el fet d'assumir el rol de segon porter, darrera de l'ara ja titular Ter Stegen: "Faré tot el que pugui per treballar molt i que l'entrenador estigui content amb mi. Vull ser el millor porter del Barça. És difícil perquè tinc molta competència, però ja es veurà". 

A més, Cillessen arriba a Barcelona amb ganes de cultivar una bona relació amb el seu company de porteria del que creu que "és un gran porter. Va començar a Alemanya, té molt talent i moltes qualitats. M'agradaria estar al seu nivell. Sap anglès i ens podrem comunicar bé. Treballarem junts". 

Cillessen, que ha trepitjat la gespa per primera vegada aquest matí, ha assegurat que, per a ell, "l'entrenament ha estat massa curt, però m'ha agradat molt trepitjar la gespa. Ha estat un entrenament interessant sobretot per conèixer els nous companys". "Estic molt orgullós que m'hagi fitxat el Barça", ha afegit.

El nou porter del Barça també ha creuat les seves primeres paraules amb Luis Enrique: "He parlat amb ell. Només ens hem saludat i poc més. No hem parlat dels detalls, però sembla que és molt diferent jugar per al Barça que per a l'Ajax", ha explicat amb ganes d'entrar ja en matèria. 

Un porter internacional

Cillessen arriba de l'Ajax d'Amsterdam, un club amb una idea de joc similar a la del Barça. És un jugador que destaca pel seu bon joc de peus i que està acostumat a jugar amb la defensa avançada. El jove porter ha après dels exblaugrana Frank de Boer, el seu entrenador a l'Ajax, i de Louis van Gaal, en la seva etapa amb la selecció "Orange". I és que el nou jugador del Barça és internacional amb la seva selecció des de l'any 2013 i és un fix a les convocatòries del seleccionador Danny Blind. 

Aquestes són les primeres imatges que ha penjat el FC Barcelona a Twitter:

 


 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut