Bàsquet

Jason Collins es converteix en el primer jugador NBA en actiu que ha confessat la seva homosexualitat

Els Brooklyn Nets han firmat un contracte de 10 dies a Jason Collins. El pivot de 35 es convertirà en el primer jugador en actiu de la NBA que ha declarat públicament la seva homosexualitat. Collins podria disputar alguns minuts en l'enfrontament d'aquest diumenge contra Los Angeles Lakers.

Actualitzat

Els Brooklyn Nets han firmat un contracte de 10 dies a Jason Collins. El pivot de 35 es convertirà en el primer jugador en actiu de la NBA que ha declarat públicament la seva homosexualitat. Collins, que podria disputar alguns minuts en l'enfrontament d'aquest diumenge contra Los Angeles Lakers, va confessar al final de la passada temporada que era gai. Des de llavors cap equip no l'havia contractat, però a causa de la seva edat i el seu rendiment, i no per la seva condició sexual.

El responsable dels Nets, Billy King, ha volgut aclarir que darrera de la contractació del pivot no hi ha cap desig de publicitat pel seu equip, sinó que és una decisió purament esportiva davant dels problemes que tenen en el joc interior. Collins, que torna a la franquícia en què va jugar les primeres sis temporades i mitja de les 12 que porta a l'NBA, es trobarà amb antics companys d'equip, entre ells el seu entrenador Jason Kidd. Durant la seva carrera esportiva, Jason Collins té una mitjana de 3,6 punts i 3,8 rebots per partit. Va jugar dues finals de la NBA, precisament amb els Nets, els anys 2002 i 2003.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut