El pilot finlandès Jari-Matti Latvala (Volkswagen Polo R WRC) aquest dissabte (EFE)
El pilot finlandès Jari-Matti Latvala (Volkswagen Polo R WRC) aquest dissabte (EFE)
Automobilisme

Jari-Matti Latvala s'adjudica el liderat del Ral·li de l'Argentina després de la segona jornada

El pilot finlandès s'ha col·locat líder del Ral·li de l'Argentina després de la segona jornada de competició. Segon és Ogier, a 7,9 segons, i tercer, Paddon, a 11,4.

Andrea GuerreroActualitzat

El finlandès Jari-Matti Latvala (Volkswagen Polo R WRC) s'ha adjudicat el liderat del Ral·li de l'Argentina. El pilot de Volkswagen s'ha recuperat de l'errada que va cometre a la superespecial de la jornada de divendres i s'ha imposat en quatre dels vuit trams disputats avui, dissabte.

En segon lloc, a 7,9 segons, hi ha l'actual campió del món, Sébastien Ogier (Volkswagen Polo R WRC). El francès ha estat el vencedor de les tres últimes edicions d'aquest ral·li i és el líder de la present edició del mundial. Tercer ha estat Hayden Paddon (Hyundai i20 WRC), a 11,4 segons.

Un espectador ha mort a 400 metres per a la línia de sortida de l'onzè tram especial a causa d'una hipotèrmia que ha derivat en una parada cardíaca. Andrés Lima, de 48 anys, estava amb el seu fill i dos amics esperant l'arribada dels participants. El trist fet ha interromput durant 20 minuts la competició per permetre el pas de l'ambulància.

La tercera i última jornada de la prova es disputarà diumenge i comptarà amb sis trams cronometrats. Un total de 144,4 quilòmetres en què els pilots hauran de travessar un terreny rocós de muntanya a Traslasierra (Córdoba).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut