Futbol

Jara es perd el que resta de la Copa Amèrica per posar el dit al cul a Cavani

Al defensa de Xile li han caigut tres partits de sanció per provocar l'expulsió del jugador de l'Uruguai Cavani posant-li el dit al cul. Amb aquesta sanció, Jara queda fora del que resta de Copa Amèrica

Actualitzat

El defensa de la selecció de Xile Gonzalo Jara es perdrà la resta de la Copa Amèrica per haver provocat l'expulsió del jugador de l'Uruguai Edinson Cavani posant-li el dit al cul.

Aquest fet, que va passar desapercebut per a l'àrbitre, va ser denunciat per l'Associació Uruguaiana de Futbol (AUF), que, en defensa de Cavani, va adjuntar vídeos i fotografies per demostrar que l'expulsió va ser totalment injusta.

Després de la denúncia, el tribunal de la Confederació Sud-americana de Futbol (Commebol) ha sancionat Jara amb tres partits i amb una multa de 7.500 dòlars.

A les imatges es pot veure com Jara insisteix a posar el dit al cul de Cavani, que respon amb una bufetada, que l'àrbitre veu. El col·legiat ensenya a Cavani la segona targeta groga, que provoca l'expulsió del jugador als 62 minuts de partit. El matx el va guanyar dimecres passat Xile per 1-0 a l'Uruguai.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut