Jan Polanc celebra la seva victòria d'etapa al Giro (@giroditalia)
Ciclisme

Jan Polanc s'imposa en la quarta etapa al volcà Etna i Bob Jungels és el nou líder del Giro

L'eslovè ha creuat la línia de meta en solitari amb 19 segons de marge respecte al rus Ilnur Zakarin i el luxemburguès Bob Jungels ha desbancat Fernando Gaviria del liderat de la classificació general

Actualitzat

Jan Polanc (Emirates) s'ha imposat en solitari en la quarta etapa del Giro d'Itàlia, de 181 quilòmetres de recorregut entre Cefalú i el volcà Etna. La primera arribada amb un final en un port de categoria especial ha acabat amb la victòria de l'eslovè, que ha pogut mantenir el seu avantatge i ha creuat la línia de meta amb 19 segons de marge respecte al rus Ilnur Zakarin i 30 sobre el grup dels favorits, encapçalat per Geraint Thomas.

El colombià Fernando Gaviria, fins ara líder de la classificació general, ha cedit la "maglia rosa" al luxemburguès Bob Jungels, que té sis segons d'avantatge sobre Geraint Thomas i 10 sobre la resta de favorits a la victòria final.

D'altra banda, Alberto Losada, l'únic ciclista català en aquesta edició del Giro, finalment no ha abandonat i segueix en cursa després de patir una caiguda a uns 70 quilòmetres per a la meta. Tot i que en un principi s'havia informat del seu abandó, Losada ha tornat a pujar a la bicicleta i malgrat les ferides que li han provocat una luxació a l'espatlla ha pogut creuar la meta a 38 minuts i 46 segons del guanyador de l'etapa i és antepenúltim de la general a 47.43 del líder.

Després del primer examen d'alta muntanya, aquest dimecres tornarà la calma a la cinquena etapa amb un recorregut de 159 quilòmetres entre Pedara i Messina, propici per a una altra exhibició dels velocistes. La cursa arriba a la ciutat natal de Vincenzo Nibali, tot un regal per al "Tauró" al Giro del Centenari.

Anar al contingut