James Rodríguez respon a Rafa Benítez després del seu gol amb Colòmbia

A l'entrenador del Reial Madrid se li acumulen els problemes al vestidor. Després d'assenyalar el fluix moment de forma de James Rodríguez, el colombià li ha respost amb un gran partit amb la seva selecció i unes contundents declaracions

Al final de la roda de premsa posterior a la derrota del Reial Madrid a Sevilla per 3-2, l'entrenador madridista Rafa Benítez va dir de James Rodríguez que no estava per jugar més de trenta minuts i que "li falta molt de treball per arribar al seu nivell". El colombià havia entrat en el joc en la segona part, i ja en el temps de descompte havia marcar el segon gol dels blancs amb un gran xut.

Aquesta matinada, Rodríguez ha jugat els 90 minuts amb la seva selecció contra Xile, sent un dels millors del combinat que entrena José Pekerman i l'autor del gol que donava un punt als seus davant el vigent campió de la Copa Amèrica. Al final del partit, els periodistes han preguntat al jugador del Reial Madrid pel seu estat de forma. La resposta ha estat clara i contundent: "perquè segueixin dient que no estic bé". A l'entrenador del Reial Madrid se li acaba de declarar un nou incendi.