Bàsquet

Jaka Lakovic formarà part de l'staff tècnic del Joventut de Badalona

L'entrenador eslovè s'incorpora com a ajudant de Carles Duran. Lakovic ja va ser entrenador ajudant del tècnic català quan va dirigir el Bilbao Basket la temporada passada

Actualitzat

El Divina Seguros Joventut ja té definit l'staff tècnic de cara a la temporada 2018/19. L'entrenador eslovè Jaka Lakovic s'incorpora al cos tècnic com a ajudant de Carles Duran. Lakovic ja va ser entrenador ajudant del tècnic català quan va dirigir el Bilbao Basket la temporada passada. Posteriorment va passar a ser l'ajudant de Mrsic i es va fer càrrec del primer equip les quatre últimes jornades de Lliga després de la destitució del tècnic croat. Actualment també és l'entrenador ajudant de la selecció eslovena, campiona de l'Eurobasket 2017.

Pau del Tio seguirà com a entrenador ajudant en la que serà la seva tercera temporada al primer equip, i Dani Miret, entrenador del CB Prat, compaginarà la direcció de l'equip pratenc amb el suport a l'staff tècnic del Divina Seguros Joventut. 

Les altres dues cares noves d'aquesta temporada són el fisioterapeuta Albert Caballero i el metge Carlos Fabián RidolfoDani Moreno seguirà ocupant el càrrec de preparador físic un any més; serà la seva novena temporada al primer equip i la dinovena al club, on es va començar ocupant de la preparació dels joves de la base.

Adrià Delgado seguirà exercint de delegat del primer equip, i complirà la seva tercera temporada en el càrrec.

 



 

 

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut