Jahlil Okafor, en un partit amb Philadelphia (Reuters)
Jahlil Okafor, en un partit amb Philadelphia (Reuters)
Bàsquet

Jahlil Okafor, número 3 de l'últim Draft de l'NBA, es baralla als carrers de Boston després de perdre contra els Celtics

L'ala-pivot es va enfrontar dimecres amb uns aficionats perquè li van dir que el seu equip, els Philadelphia 76ers, "feien pena"

Pau RodríguezActualitzat

L'últim número tres del Draft de l'NBA, Jahlil Okafor, es va barallar aquest dimecres als carrers de Boston amb uns aficionats que van assegurar que el seu equip, els Philadelphia 76ers, "fan pena". L'ala-pivot format a la universitat de Duke va encarar-se amb el grup de persones que el van recriminar i fins i tot va arribar a agredir dos dels aficionats.

Aquesta baralla va arribar unes hores després què els Sixers perdessin al TD Garden contra els Boston Celtics per 84-80 i sumessin la setzena derrota de la temporada. Philadelphia encara no ha guanyat cap partit aquest any i només està a dues desfetes d'igualar el pitjor inici en la història de l'NBA: el 0-18 dels New Jersey Nets la temporada 2009-10.

A més, els 76ers no aconsegueixen un triomf des de fa vuit mesos: va ser el passat 25 de març contra els Denver Nuggets. Philadelphia acumula un total de 26 partits seguits amb derrota i han igualat la pitjor ratxa en la història de les grans lligues dels Estats Units, que fins aquesta setmana pertanyia als Louisville Colonels de beisbol de finals del segle XIX, els Tampa Bay Buccaneers de l'NFL, i els Cleveland Cavaliers i els mateixos Sixers (de la temporada 2013-14) a l'NBA.

Anar al contingut