Messi, en el clàssic de pretemporada a Miami (@fcbarcelona)
Messi, en el clàssic de pretemporada a Miami (@fcbarcelona)
Futbol

Ja hi ha dia i hora per al Reial Madrid-FC Barcelona de la primera volta de la Lliga

El 23 de desembre es disputarà un dels grans partits de la Lliga, el duel entre Madrid i Barça

Actualitzat

Ja hi ha dia i hora pel primer dels dos clàssics de la Lliga d'aquesta temporada. Després dels dos enfrontaments oficials entre FC Barcelona i Reial Madrid a la Supercopa d'Espanya que van guanyar els blancs, blaugranes i madridistes es veuran les cares a la jornada 17 el dissabte 23 de desembre, en un horari poc habitual: la una del migdia. El partit es disputarà al Bernabéu

L'Espanyol jugarà contra l'Atlètic de Madrid el divendres 22 de desembre, a l'RCDE Stadium, a les 21:30. El Girona, per la seva banda, visitarà el camp de l'Eibar el dijous 21 de desembre a les 19:30. Serà l'únic equip català que jugarà aquest dia 21, el dia de les eleccions autonòmiques convocades pel govern espanyol en virtut de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució Espanyola. I ho farà fora de Catalunya.

La jornada 17 de Primera Divisió serà atípica, per la proximitat de dates amb el Nadal i el fet que el 24 de desembre sigui un diumenge. El primer partit programat, el Llevant – Leganés, es jugarà el dimarts 19 de desembre, i l'últim, el derbi gallec entre Deportivo i Celta, el dissabte 23 de desembre  les 18:30.

LaLiga també ha confirmat els horaris de la jornada 16, que es disputarà entre el divendres 15 de desembre i el dilluns 18. Tots tres equips catalans disputaran els seus partits el diumenge 17. El Barça rebrà el Deportivo a les 20:45, l'Espanyol jugarà al camp del Las Palmas a les 18:30 i el Girona s'enfrontarà a Montilivi amb el Getafe a les 12:00. El duel entre el Leganés i el Reial Madrid queda ajornat perquè els blancs puguin jugar el Mundial de Clubs.

 

Anar al contingut