Ivica Olic celebra un gol durant la seva època a l'Hamburg (Reuters)
Futbol internacional

Ivica Olic, sancionat amb dos partits de suspensió per fer apostes en partits de la mateixa divisió del seu equip

El veterà davanter croat, ara a les files del 1860 Munic, va apostar en nou partits de la segona divisió alemanya, la mateixa competició del seu equip actual

Actualitzat

El croat Ivica Olic, actualment a les files del 1860 Munic de la segona divisió alemanya, ha estat sancionat amb dos partits de suspensió i una multa de 20.000 euros per haver apostat en partits de la competició en què participa el seu equip.

La Federació Alemanya de Futbol (DFB), en fer pública la sanció, ha aclarit que Olic no va fer apostes en partits en els quals el 1860 Munic estigués directament involucrat però que el fet d'haver apostat en partits de la segona Bundesliga contravé una prohibició expressa.

Les apostes en qüestió van ser realitzades a través d'una plataforma d'internet entre agost i setembre i estaven en relació amb nou partits de la segona Bundesliga. A més de les sancions de la DFB, a Olic l'espera una multa del seu propi club. "Encara que Ivica ha reconegut el seu error, es tracta d'un comportament que no podem acceptar", ha dit el director esportiu del 1860, Thomas Eichin.

Olic, que en el passat va jugar en equips de referència a Alemanya com l'Hamburg, el Bayern i el Wolfsburg, ha admès la seva equivocació a través d'un comunicat. "Naturalment va ser un gran error. Vaig participar en apostes combinades amb amics als quals els vaig prestar la targeta de crèdit", ha explicat.
Anar al contingut