Bàsquet

Ivanovic assegura que la plantilla necessita guanyar el Pau-Orthez per seguir progressant

Avui serà el torn del Winterthur Barça a l'Eurolliga. L'equip blaugrana va viatjar ahir cap a França amb l'única baixa de Roger Grimau, que s'ha tornat a lesionar. Els blaugranes debuten a la pista del Pau-Orthez, un dels equips més febles del fort grup que els ha tocat. Per als d'Ivanovic seria molt important començar amb una victòria, ja que en la Lliga ACB estan mostrant una irregularitat preocupant. El partit d'avui l'ofereix el 33 a partir de dos quarts de nou.

Actualitzat

Dusko Ivanovic, tècnic del Winterthur Barcelona, ha assegurat que manté la seva confiança en l'equip i en la seva capacitat de millora després d'un inici de temporada que ha generat dubtes, encara que admet que, en aquests moments, la plantilla necessita guanyar per seguir progressant.

El montenegrí aireja que l'equip ha anat "a més" des que va començar la campanya, però insisteix que necessita guanyar després d'encaixar diverses derrotes en aquesta arrencada de temporada. La clau per a Dusko Ivanovic passa per millorar el joc interior, encara que ha precisat que, amb això, no vol dir que l'actuació dels pivots hagi de ser determinant.

Del rival d'avui, el tècnic barcelonista ha explicat que és "un equip clàssic del bàsquet europeu, amb molta tradició, malgrat que ha canviat molt pel que fa a l'estructura de joc, amb el fitxatge d'un base i d'un pivot". Ivanovic destaca també el joc de perímetre que utilitza habitualment el conjunt francès, "que compta amb alers pivot que destaquen pel seu tir".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut