Futbol

Iván Vallés, un porter juvenil, l'heroi inesperat de l'ascens de l'Ontinyent

Va haver de substituir el porter titular i va acabar aturant dos penals a la tanda definitiva

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge, el porter titular de l'Ontinyent, Raúl Poveda, passava per la vicaria. Amb el tres a zero de l'anada res no li feia pensar que l'ascens estaria en perill, i no va dubtar a cedir el seu lloc a la porteria a Iván Vallés, de dinou anys i en edat juvenil.

Vallés només havia jugat 90 minuts en tota la temporada i els nervis i la falta de ritme van fer que encaixés tres gols amb els quals l'Alabès B igualava l'eliminatòria. Després d'un pròrroga sense gols, l'hora dels penals. I aquí va ressorgir la figura del porter juvenil per convertir-se en l'heroi de l'eliminatòria.

Vallés va acabar aturant dos penals claus per al seu equip. La seva intervenció destacada i l'encert de José Antonio Soler en el 2 a 4 definitiu van fer que l'Ontinyent recuperés la categoria al cap de quatre temporades. I mentre es casava, a Raúl Poveda encara li va quedar temps per felicitar el seu company d'equip. Amb un eloqüent "Moltes gràcies, mestre", tots van quedar contents amb l'ascens de l'equip a Segona B.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut