Espanyol

Iván Ramis, del Mallorca, objectiu número 1 de l'Espanyol

Moisés Hurtado ja és a Grècia, on dimecres serà presentat a l'Olympiacos. Una baixa sensible per a l'Espanyol, que diumenge comença la lliga amb el Getafe i que espera comptar aviat amb un nou reforç. La temporada s'acosta amb l'estrena de diumenge davant el Getafe i Pochettino encara no té l'equip tancat. L'objectiu número 1 és un central i el preferit és clar. Es tracta d'Iván Ramis, del Mallorca, que acaba contracte la temporada que ve i agrada per la seva experiència. L'Espanyol n'ofereix un milió i mig, mentre el Mallorca en demana un més.

Actualitzat
El de Sa Pobla seria la parella de Víctor Ruiz, que ha volgut tallar qualsevol especulació sobre el seu futur. No hi haurà cap sorpresa d'última hora i seguirà de blanc-i-blau.

Un altre dels noms que figuren en l'agenda de l'Espanyol és l'argentí Aldo Duscher, tot i que fitxar un pivot defensiu, ara mateix, no és cap prioritat per a la direcció esportiva. Pochettino confia en Forlín i Baena i aquesta ha estat una de les causes de l'adéu de Moisés Hurtado, que enceta nova etapa a l'Olympiacos. El de Badia tancarà divuit anys com a periquito en una roda de premsa de comiat la setmana que ve.

Mattioni passa pel quiròfan

Felipe Mattioni ha estat intervingut aquest dimarts a la Clínica Quirón de Barcelona del trencament total del lligament creuat anterior i d'un trencament del menisc extern del genoll dret, segons ha confirmat l'informe mèdic emès pel doctor Ramón Cugat, encarregat de la intervenció, que també ha confirmat que el temps estimat de baixa estarà entre sis i set mesos. El cirurgià ha confirmat que al futbolista se li ha practicat una meniscectomia parcial de la banya posterior del menisc extern i una plàstia del lligament creuat anterior amb el tendó rotulià.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut